Anasayfa


     PRO19 KATLANIR SİSTEM

   
Ürün Kodu : 2021-3
Üretici : REFORM CAMBALKON
Fiyat : 950 TL 
Ürün Özellikleri
2021 MODEL
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

PRO19 KATLANIR SERİ

Ürün Fiyatları

ÜRÜNÜN FİYATI        = 950 TL

SINIRLI SÜRE BOYUNCA

15 M2  VE ÜZERİ ÖLÇÜLERİNİZDE %15 İNDİRİMLİ

İş Teslimi Nakit Ödemede      = 850 TL

**(Farklı Renklerde Cam ve Profil Seçimlerinizde Maliyet Artışı Olduğundan Dolayı Fiyat Alınız)
**(15 M den Küçük Balkonlarınız İçin Fiyat Alınız)

Ürün Bilgileri

Pro19 Cam Balkon Sistemi, Kayar katlanır Cam Balkon Sistemi, 8 mm dört tarafı rodajlanmış, temperli Cam ve Sistem Profilleri ile adapte edilmiştir. işlevsellikte düşük gürültü, min. aşınma ve sıcağa-soğuğa karşı yüksek dayanımı olan Kanat Profillerimiz, içe açılır ve Balkon Mimari yapısına ve arzularınıza göre sağ veya sol açılır olarak dizayn edilir. Su tahliye kanalı ve eğimli zemin mantığı ile, Cam Balkonlarınız suyun içeri girmesini minimize edecek şekilde tasarlanmıştır. Kanat aralarındaki Alüminyum fitiller sayesinde hem ısı ve Ses yalıtımı sağlamış olursunuz hem de uzun vadeli bir yatırım yapmış olursunuz. Zemin veya Tavandan oluşabilecek çaplıkları Ayar Profillerimiz ile düzeltme imkanı sağlıyoruz. Böylelikle görselliğin tamamlanması gerçekleşmiş olur. Kanatları topladığınızda, sabitleme aparatımız mevcuttur, bu aparat Kanatların istemsizce hareketini engelleyecektir.

Sistem Aksesuarlarımız, mümkün olduğunca gizlenmeye çalışılmış ve konusunda uzman tasarımcılarımız gerekli AR-GE araştırmalarından yola çıkarak PRO19 olarak tabir ettiğimiz, kapaklı 8 mm Cam Balkon Sistemimizi sunuma hazırlamışlardır. Sizler adına, bakım gerektirmeyen Cam Elyaflı Plastik Aksesuarlar tercih etmekteyiz.

Hareket Sisteminde kullanılan ve yatay olarak işleyen yüksek kaliteli, bakım gerektirmeyen tekerlerin iç aksamı çelik rulmanlı olup, Kanat yapılarında 4 alt, 4 üstte bulunmak kaydıyla, toplamda her plakada 8 adet teker yer alır. isteğinize göre Kilit Sistemlerimizde farklı Kilit Sistemleri mevcuttur. Alt ve üstte bulunan Çocuk emniyet kilidi veya güvenliğiniz adına geliştirdiğimiz Anahtarlı Kilit Sistemi ‘ni kullanabilirsiniz. Tüm Aksesuarlarımızda renk seçeneğiniz bulunmaktadır. (Siyah.Gri) Sızdırmazlık sağlamak adına, alt ve üst Baza (Kanat) Profilleri kıl fitiller ile donatılmış ve kısmi olarak Kauçuk Contalar ile takviye edilmiştir.

Bu Sistemimizde Alüminyum Profillerde, 300’ü aşkın RAL renkleri, Alüminyum Grisi, Bronz, mat veya parlak Eloksal uygulamaları ve yine yüzeysel işlem olarak Ahşap desen seçenekleriyle Cam Balkon Kapatma projenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Sistem Adı PRO19  8 mm CAM BALKON SİSTEMİ
Malzeme ALÜMİNYUM, AKSESUARLAR, TEMPERLİ CAM
Max. Kanat Yüksekliği 3000 mm
Max. Kanat Genişliği 750 mm
Max. Panel Ağırlığı 45 kg.
Cam Renk Seçenekleri MAVİ , FÜME , BRONZ , YEŞİL
Alüminyum Renk Seçenekleri RAL RENKLERİ , BRONZ,  ELOKSAL VE AHŞAP KAPLAMA
FİTİLLER ALÜMİNYUM
Garanti Süresi5 YIL

Ürün Teknik Resimleri




Cam balkon fiyatlarımız uygundur.

Bunun nedeni imalatı ve montajı aracı kullanmadan yapıyor olmamızdır.

Piyasada aracı kullanarak iş yapan firmaların kazanabilmeleri için kaliteden ödün vermeleri gerekmektedir.

Önemli olan kaliteyi elden bırakmadan cam balkon fiyatını aşağıya çekmektir.

Bu konuda REFORM CAM BALKON olarak sizlere en kaliteli ve en ekonomik hizmeti verme çabasındayız.

 

 

 

  Montaj        :  Sipariş tarihi itibari ile 10 - 15 gün içinde uzman personel tarafından yapılmaktadır. Montaj süresi yapıya ve m2'ye göre değişmektedir. Profil çevresi, anti bakteriyel silikon ile iç ve dış taraf olmak üzere dört tarafı izole edilmektedir.


 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj