Anasayfa


     ISICAMLI PRO19

   
Ürün Kodu : 2021
Üretici : REFORM CAMBALKON
Fiyat : 1150 TL 
Ürün Özellikleri
2021 ISICAM
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar



Ürün Fiyatları

ÜRÜNÜN FİYATI        = 650

SINIRLI SÜRE BOYUNCA

15 M2  VE ÜZERİ ÖLÇÜLERİNİZDE %15 İNDİRİMLİ

İş Teslimi Nakit Ödemede      = 1150 TL

**(Farklı Renklerde Cam ve Profil Seçimlerinizde Maliyet Artışı Olduğundan Dolayı Fiyat Alınız)
**(15 M den Küçük Balkonlarınız İçin Fiyat Alınız)

Ürün Bilgileri

Isı Camlı Cam Balkon, Kayar katlanır ısıcamlı Cam Balkon Sistemi, dört tarafı rodajlanmış, temperli Cam ve Sistem Profilleri ile adapte edilmiştir. lsıcamlı Cam Balkon Sistemimiz 30 mm ( 4+22+4) olarak kullanılmaktadır. işlevsellikte düşük gürültü, min. aşınma ve sıcağa-soğuğa karşı yüksek dayanımı olan Kanat Profillerimiz, içe açılır ve Balkon Mimari yapısına ve arzularınıza göre sağ veya sol açılır olarak dizayn edilir. Su tahliye kanalı ve eğimli zemin mantığı ile, Cam Balkonlarınız suyun içeri girmesini minimize edecek şekilde tasarlanmıştır. Kanat aralarındaki Alüminyum fitiller sayesinde hem ısı ve Ses yalıtımı sağlamış olursunuz hem de uzun vadeli bir yatırım yapmış olursunuz. Zemin veya Tavandan oluşabilecek çaplıkları Ayar Profillerimiz ile düzeltme imkanı sağlıyoruz. Böylelikle görselliğin tamamlanması gerçekleşmiş olur. Kanatları topladığınızda, sabitleme aparatımız mevcuttur, bu aparat Kanatların istemsizce hareketini engelleyecektir.

Sistem Aksesuarlarımız, mümkün olduğunca gizlenmeye çalışılmış ve konusunda uzman tasarımcılarımız gerekli AR-GE araştırmalarından yola çıkarak PRO19 ISICAMLI KATLANIR olarak tabir ettiğimiz, kapaklı 22 mm ( 4+ 14+4 mm) Cam Balkon Sistemimizi sunuma hazırlamışlardır. Sizler adına, bakım gerektirmeyen Cam Elyaflı Plastik Aksesuarlar tercih etmekteyiz.

Hareket Sisteminde kullanılan ve yatay olarak işleyen yüksek kaliteli, bakım gerektirmeyen tekerlerimiz iç aksamı çelik rulmanlı olup, Kanat yapılarında çiftli olarak iki alt, iki üstte bulunmak kaydıyla, toplamda her kapakta 8 adet teker yer alır. isteğinize göre Kilit Sistemlerimizde farklı Kilit Sistemleri mevcuttur. Alt ve üstte bulunan Çocuk emniyet kilidi veya konforunuz adına Eksenel kollu Kilit Sistemi’ni kullanabilirsiniz.

Diğer Sistemlerimizde de olduğu gibi, yine bu Sistemimizde renk seçeneğinizi gri veya siyah olarak değerlendirebilirsiniz. Sızdırmazlık sağlamak adına, alt ve üst Baza (Kanat) Profilleri kıl fitiller ile donatılmış ve kısmi olarak Kauçuk Contalar ile takviye edilmiştir. Bu Sistemimizde Alüminyum Profillerde, 300’ü aşkın RAL renkleri, Alüminyum Grisi, Bronz, mat veya parlak Eloksal uygulamaları ve yine yüzeysel işlem olarak Ahşap desen seçenekleriyle Cam Balkon Kapatma projenizi gerçekleştirebilirsiniz.


Teknik Özellikler

SİSTEM ADI PRO19 ISICAMLI KATLANIR SİSTEM 30 mm(4+22+4)
MALZEME ALÜMİNYUM, AKSESUARLAR, TEMPERLİ CAM
CAM DETAYI 22 mm(4+22+4) 
MAX. KANAT GENİŞLİĞİ 750 mm
MAX. KANAT YÜKSEKLİĞİ 3000 mm
MAX. PANEL AĞIRLIĞI 45 kg
CAM RENK SEÇENEKLERİ MAVİ , FÜME , BRONZ , YEŞİL
ALÜMİNYUM RENK EÇENEKLERİ RAL RENKLERİ , BRONZ,  ELOKSAL VE AHŞAP  KAPLAMA
GARANTİ 5 YIL








 


 YENİ KİLİT SİSTEMİ
EKSENEL KOL


Eksenel Kol Devri

Eksenel kol sayesinde  ısıcamlı cam balkon artık çok daha estetik. Plastik kilit kullanımına son veren eksenel kol metal aksamı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkmaktadır.

Üç noktalı kilitleme sayesinde cam esnemeleri sıfıra indirilmiştir. Zincir ve plastik kilit görüntüsünü yok ederek daha estetik görünmesini sağlamaktadır. Yüksek cam boyutlarında üç noktalı kilitleme yapabilmektedir.

Eksenel kol sayesinden ısıcamlı cam balkonunuzu pencere açar ve kapatır gibi kullanabilirsiniz. Reform Cam Balkon yenilikleri sayesinde hayatınızı kolaylaştıran eksenel kol uygulamasını sizin konforunuz ve güvenliğiniz için tasarladık.




 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj